Föreläsningar 

längd och tema efter önskemål, kontakta Mia för bokning

 

Häst och ryttare i samspel / Kroppsmedveten ridning
Antingen som bara en föreläsning ca 2 tim, eller som clinic med föreläsning först och sedan praktisk ridning. Om det är ett arrangemang för en mindre grupp kan ridningen vara så att halva gruppen rider och de andra tittar på, och sedan byter man. Om det är ett större arrangemang och man vill ha med praktisk ridning, kan några rida och jag förklarar för publiken vad jag ser hos de som rider.
Teori-delen brukar handla om kommunikation i olika former, kroppsspråk, muntligt, tanke, fysiskt i det ridtekniska. Rid-delen handlar om hur man genom att vara medveten om vad som händer i den egna kroppen (och hur man medvetet kan påverka kroppen), lättare kan inverka på hästen.
 
Stallbrand - vad kan hända? 
Gärna i samarbete med ett lokalt försäkringsbolag. Min del i det är att beskriva hur man kan bli drabbad.
 
Hästmassage - friskvård
Antingen som enskild föreläsning, eller som kurs för en mindre grupp där man varvar teori och praktisk massage.
 

  

Kurser

  

Häst och ryttare i samspel, ridning och hästkontakt.

Vill du ha bättre kontakt med din häst? Känna mer flyt i ridningen? Dansa med din häst? Hela du inspirerar din häst under ridning. Det betyder att den du är och hur du mår påverkar din häst. Under kursen kommer vi att koppla ihop den tekniska ridningen, kroppsmedvetenhet och andning med känsla, tankar och attityd för att skapa en inverkan där ridningen liknar dans - ryttaren för och hästen följer.

Kursledare Mia Skäryd

Intresserad? Kontakta Mia 070-3272562


 

 

 

 

-